Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sectortafel HCA ZWF & Duidingssessie Regiobeeld Flevoland

01/06/2023, 14:00 - 17:00

Afbeelding HCA bijeenkomst

De inspiratiesessie bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel wordt er een korte toelichting gegeven over de landelijke ontwikkelingen en de stand van zaken hiervan in Flevoland. In het tweede onderdeel staat een Koploper uit het Actieleernetwerk centraal om de ervaringen te delen en vooral om met de sectortafel in gesprek te gaan over samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijs over anders opleiden.

Duidingssessie Regiobeeld Flevoland
In Flevoland hebben de gemeenten en zorgverzekeraar Zilveren Kruis de regierol in de uitwerking van het regiobeeld en het formuleren van de opgaven in het Integraal Zorg Akkoord (IZA). Het regiobeeld is een weerspiegeling van hoe het ervoor staat met de gezondheid van de inwoners in Flevoland. Samen met de GGD, Flever, de provincie Flevoland en Proscoop wordt gewerkt naar een gedragen regiobeeld van Flevoland. In de tweede bijeenkomst wordt de conceptversie van het regiobeeld gepresenteerd en is er de gelegenheid is om feedback te geven. Voor dit onderdeel is een brede uitnodiging uitgegaan, wellicht hebben jullie de uitnodiging ook al ontvangen, naar alle inhoudelijk betrokkenen bij de zorg en welzijn van Flevoland.

*De sectortafel HCA ZWF maakt deel uit van de Human Capital Agenda. Aan de sectortafels nemen organisaties deel die een concrete bijdrage kunnen leveren aan de veranderingen die nodig zijn binnen de sector en kennis over de sector kunnen inbrengen.

Gegevens

Datum:
01/06/2023
Tijd:
14:00 - 17:00

Organisatoren

HCA ZWF
Flever

Locatie

Provinciehuis Flevoland, Visarenddreef 1, 8232 PH in Lelystad.
Visarenddreef 1
Lelystad, Lelystad 8232 PH Nederland
+ Google Maps